Wat leuk dat je er bent! Welkom bij Brasserie De Heeren.

Reserveer nu je tafel!

Brasserie De Heeren

Onze sfeervolle Brasserie is geopend op maandag van 12.00 tot 22.00 uur en op donderdag t/m zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Op dinsdag en woensdag zijn we helaas gesloten. We ontmoeten u graag voor een lekkere kop koffie, smakelijk(e) lunch of diner of gewoon voor een heerlijk glas bier of wijn.

Meer over de Brasserie

Stel zelf je heerlijke menu samen

Onze kaart wisselt regelmatig. Benieuwd wat we serveren? Kijk snel verder!

Bekijk het menu

Zaal D'n Trappist!

Achter onze Brasserie hebben we een sfeervolle zaal, genaamd 'D'n Trappist'. De zaal is geschikt voor veel verschillende gelegenheden. Zo kunt u er bijvoorbeeld terecht voor een feest, privédiner of vergadering. Maar ook voor een babyshower, bijeenkomst of koffietafel. Onze zaal beschikt over een eigen bar, garderobe, toiletgroep, terras en eventueel ingang.

Cafetaria Brut

In onze cafetaria serveren we de lekkerste frietjes en snacks, veel smaken milkshakes, maaltijden, verse broodjes, stokbroodjes en vers softijs. U kunt ook online bestellen en op de door u gewenste tijd uw bestelling afhalen.

Voor bedrijven hebben we ook een bezorgservice. Meer weten? Neem contact met ons op via info@deheerenhelvoirt.nl of 0411 64 34 48.

Meer over de cafetaria